PROJECT DETAILS

Location: Papakura

Size / Capacity: 85

Client: Active Explorers

Completion: 2018

Architect: Fat Parrot

DESCRIPTION

Pink Construction worked in this project alongside Fat Parrot Architects to build a beautiful, sustainable and eco-friendly building in Papakura, Auckland.

 

This Active Explorers centre in Papakura is divided into four main rooms and admissions and transitions in each of the rooms are based on each child’s stage of development as opposed to age. Each room has its own playground which enables us to provide children with outdoor experiences as suited to their stage. The environment we built supports the kids' ability to achieve the goals they set for themselves, developing a strong secure base from which to explore is key to the success of our centre.

GALLERY

© 2019 by PINK Construction. All rights reserved. 

Design by Creative Desk Ltd.